Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Városnézés.tlap.hu
részletek »

Budapest - Városnézés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: varosnezes.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Privát városnéző túrák, Országjáró programok

Privát városnéző túrák, Országjáró programok

Irodánk fő mottója a minőség. A minőséget azzal garantáljuk, hogy csak privát vendégekkel, illetve csoportokkal foglalkozunk. A mi túráinkon nem kell 2-3 nyelven hallgatnia a városnézést, nem kell másokhoz alkalmazkodnia. A programokat teljes mértékben Önhöz, Önökhöz igazítjuk, mivel csak egyéni és privát csoportos vendégekkel foglalkozunk.

A városnézés - budapesti városnéző séták

A városnézés - budapesti városnéző séták

Budapest csodás város, felfedezésre vár! Aktív pihenés alatt, szórakoztató formában ismerheti meg Budapest értékeit, nevezetességeit! A városnézés oldal alternatív és tematikus városnéző sétákat szervez Budapest látnivalóinak felfedezésére. Játékos feladatlap segítségével még izgalmasabbá válik a városnézés. A budapesti városnézések alatt megismerheti a budai török emlékeket (török fürdőket, török dzsámi maradványokat, temetkezési helyeket és a Gül baba türbéjét) és Budapest panorámáját egy különleges helyszínről.

ABUSZ.HU

ABUSZ.HU

Ajánljuk autóbuszainkat városnéző túrák és városlátogatások lebonyolításához belföldön és külföldön egyaránt! Autóbuszaink a nemzetközi különjárati személyszállítási elvárásoknak maximálisan megfelelnek. Gépkocsivezetőink rugalmasak, idegen nyelvet beszélnek, autóbuszainkkal bejárták egész Európát. Autóbuszaink légkondicionálóval, TV-vel, DVD-vel, dönthető és szélesíthető kartámaszos ülésekkel, panoráma ablakkal, mikrofonnal, ülésenkénti olvasólámpával felszereltek, mind-mind az utasaink kényelme érdekében.

Beerbike sörbicikli túra

Beerbike sörbicikli túra

Ha már itt vagytok Magyarország fővárosában Budapesten, akkor egy kellemes városnézés kihagyhatatlan program, hiszen Budapest nevezetességei csodálatosak, és kihagyhatatlanok. Miért ne néznétek meg őket egy kicsit más, különleges szemszögből? A KingBike sörbiciklije erre tökéletes lehetőséget ad, mert kényelmesen végig tudtok tekerni a főbb látnivalók mellett, ezen felül pedig már az esti bulira is alapozhattok. Ha nem szeretnél alkoholt kérni, akkor arra is van mód, hogy alkoholmentes üdítőt szolgáljunk fel.

Budapest All in One Guide

Budapest All in One Guide

Information for travellers to Budapest, programs, Budapest airport transfer, sightseeings.All you need and many more. Would you like to have a pleasant stay in Budapest without the hassle? Our goal is you to have a wonderful vacation here and be able to focus on yourself without having to deal with any problems.

Budapesti buszos városnézések

Budapesti buszos városnézések

Több, mint 10 féle, 5 nyelvű, naponta induló, garantált budapesti, szentendrei, balatoni és puszta programunkat Ön azonnal le tudja foglalni a foglalási űrlap kitöltésével. A programok indulási időpontja szintén megtalálható a programok részletes ismertetése mellett.

Budapesti Szt. István Bazilika

Budapesti Szt. István Bazilika

A Szt. István Bazilika nevét hazánk híres alapító királyáról kapta. Ismerje meg Ön is ennek a páratlan épületnek a részleteit, többek között a lenyűgöző pesti panorámát a templom legtetejéről (ahova még a látogatók sem jutnak fel).

Budapesti városnézés Limuzinnal

Budapesti városnézés Limuzinnal

Transzfer ami két pont között a legrövidebb út. Limo kölcsönzés transzfer igénybevételéhez Budapesten! Transzfer az a szolgáltatásunk, amikor utasainkat Budapest egész területén (a) pontról (b) pontra juttatjuk el királyi pompával. Ide sorolhatjuk a reptéri, de minden olyan utaztatást, amikor személyek vagy csoportok szállítását reprezentáljuk különleges járműveinkkel. Limuzin szolgáltatásunk alkalmas ezt a rövid időt is tartalmasabbá tenni, ha megrendelésében jelzi extra igényeit. Limuzin bérlés transzfer szolgáltatáshoz Budapesten. Kérje ajánlatunkat most!

Eurobus Travel Service Kft. -  Városnézés

Eurobus Travel Service Kft. - Városnézés

Cégünk, az Eurobus Travel Service Kft. fő profilja a belföldi és nemzetközi személyszállítás minőségi, karbantartott buszainkkal, 6 és 76 fő között. Számos nagy cég vette már igénybe szolgáltatásainkat, így Ön is bátran számíthat ránk. Mi megtervezzük a legkedvezőbb útvonalat s biztosítunk Önnek repülőtéri, éttermi transzfereket, városnézést, kirándulásokat, európai körutakat, üdülőjáratokat, városlátogatásokat. Sportrendezvényekhez és zenekarok számára utánfutót is tudunk biztosítani. Az összes autóbuszunk az Európai Únió által előírt elvárásoknak megfelelnek. Tekintse meg weblapunkat a részletes információkért és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hirdetés
Légi városnézés

Légi városnézés

Budapestet a világ egyik legszebb városának tartják, miért ne nézné meg levegőből is? Útvonalaink érintik Budapest és környékének összes fő nevezetességét, amiket helikopterről megnézve egy életreszóló élménnyel gazdagítják.

Minden út az Operához vezet

Minden út az Operához vezet

Kevés város fejlődött olyan látványosan, mint Budapest a 19. század második felében. Az Andrássy út és környéke abban az időben nyerte el ma is jellemző arculatát. A Belvárost (Deák tér) és a Hősök terén álló Milleniumi emlékművet összekötő, észak-kelet irányú, mintegy 2310 méter hosszúságú sétálóutcát a francia boulevardok mintájára építették: eleganciájával, lenyűgöző építészetével, megannyi látnivalóival méltán nevezhető a magyar Champs-Elysées-nek. A sugárút patinás házai nagykövetségeknek, legendás cukrászdáknak (Művész, Lukács) és világhírű színházaknak (Opera, Bábszínház) adnak otthont. A gazdag építészeti örökség, a történelmi, kulturális jelleg a belváros eseménydús életével párosul. Az Andrássy út 2002-ben felkerült az UNESCO rangos Világörökségi listájára!

Virtuális séta Budapesten

Virtuális séta Budapesten

Üdvözöljük Budapest, Magyarország fővárosának virtuális sétáján. A mai, a Duna mindkét partján elterülő Budapest 1873-ban jött létre, amikor Budát, Óbudát és Pestet egyesítették. Mostantól Önnek is lehetősége van virtuálisan bejárni ezt a nagyszerű várost, kényelmesen, otthonról. Mindössze Flash Player 9-re van szülsége és hogy feltekerje a hangerőt. Készen áll a sétára?

Virtuális séták - Citadella

Virtuális séták - Citadella

A lapon virtuális sétát tehetünk a Gellért hegyen a Citadellával és a Szabadságszoborral. Az egér mozgatásával haladhatunk különböző irányokba. A sétához QuickTime program szükséges. Ha nem áll rendelkezésünkre, akkor az oldalon le is tölthető

Virtuális városnézés Budapesten

Virtuális városnézés Budapesten

Miután a Panorámára rákattintott, a Panorámát Ön mozgathatja egerével. Kattintson a képbe, tartsa lenyomva a baloldali egérgombot, és mozgassa az egeret, így a nézet az Ön által kívánt irányba fordul. Az egér görgőjének segítségével ránagyíthat, vagy távolabbról is nézheti a Panorámát, ugyanerre lehetőség van a SHIFT, illetve a CTRL billentyűk használatával is, miután a Panorámára kattintott. A jobb oldali egérgombbal kattintva kiválaszthatja a teljes képernyős módot (full screen), ugyanígy visszaállíthatja a panoráma méretét (exit full screen).

Tuti menü