Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajós városnézés képes leírás - Városnézés.tlap.hu
részletek »

Hajós városnézés - Városnézés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: varosnezes.tlap.hu » Hajós városnézés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hajós - buszos városnézés Budapesten

Hajós - buszos városnézés Budapesten

A RiverRide olyan különleges városnéző program, amelyen egy kényelmes ülésből tekintheti meg Budapest nevezetességeit, előbb a nyüzsgő utcákon haladva, majd - egy-két útitárs halk sikolyától kísérve - egyik pillanatról a másikra a folyó habjai közé csobbanva. Budapest a Duna nélkül nem is lenne Budapest, és aki egyszer is próbálta, sosem felejti el, milyen kellemes ezüstös hullámain ringva gyönyörködni a város panorámájában. Ám egy luxusbusz fedélzetén utazva az élmény még különlegesebb. A vízi kaland után pedig, visszakapaszkodva a rakpartra, ismét a világvárosi forgatagban találjuk magunkat.

Hajós városnézés Prágában

Hajós városnézés Prágában

Prága - Hajókázás közben megcsodálhatja a Kisoldalt a Prága 'Budáját', a Kampa szigetet, a Károly hidat hídtornyaival, a patinás Hradzsint, a Petřín ligetét a kilátótornyával, és a híres Fellegvárat a Szent Péter Pál templomával. Külön érdekesség az ún. 'zsilipkamrás hajókázás', amely felejthetetlen élménnyel gazdagít minden vendéget. Érdekes érzéseket vált ki az utasokban ahogy behajózunk a zsilip kamrába, becsukódnak a zsilipkapuk, és elkezd emelkedni a vízszint, s miután a vízszint elérte e duzzasztás mögötti szintet kinyílik a kapu és hajózunk tovább egészen Vyšehradig - Fellegvárig.

Legenda - Budapest

Legenda - Budapest

Délutáni sétahajóút a fővárost kettészelő Dunán. Egy-egy kellemes és tartalmas óra a fedélzeten és a Margitszigeten. Kétszeri italkínálás: koktélkülönlegesség és sör, bor vagy üdítő kívánság szerint. Búcsúzóul tombolajáték értékes ajándékokkal.

Virtuális hajókirándulás a Dunakanyarban

Virtuális hajókirándulás a Dunakanyarban

3D virtuális túra Budapesttől Esztergomig. A túra alatt megismerkedhetünk a fővárossal és a dunakanyar településeivel: Szentendrével, Váccal, visegráddal és Nagymarossal. Virtuális hajóval utazunk, megcsodálhatjuk a mesébe illő tájat és ki is szállhatunk a kikötőkben és városnézést tehetünk az adott településeken.

Tuti menü