Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek képes leírás - Városnézés.tlap.hu
részletek »

Hírek - Városnézés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: varosnezes.tlap.hu » Hírek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egérrel a Ráday utcában

Egérrel a Ráday utcában

Mielőtt a külföldi turista eljön Budapestre, a Google Földön egyre több budapesti nevezetességet járhat körbe virtuálisan. Néhány egérkattintással akár a leghangulatosabb kávéházat is kiválaszthatja előre.

Luxus városnézés

Luxus városnézés

Különleges városnézésen vehettek hétfőn részt a likócsi dalkör tagjai. Egyikük ugyanis limuzinos sétakocsikázást nyert a közelmúltban megrendezett bál tomboláján. A nyertes és a limuzint bérbe adó cég között létrejött megállapodásnak köszönhetően azonban az egész dalkör vele tarthatott a nem mindennapi eseményen.

Olcsó városnézés: turistabusz helyett helyi járatok

Olcsó városnézés: turistabusz helyett helyi járatok

Nem mindenkinek jut eszébe a helyi tömegközlekedés, amikor a külföldi városnézéseket tervezi, pedig nem mindig kell kiadni kemény pénzeket turistabuszokra, f&ilde;leg akkor nem, amikor a helyi városi járat ott gurul a városnézésre kikáltott busz nyomában. A Daily Mail angol napilap utazás melléklete összegyűjtötte, mely városokban érdemes a helyi járatot használni, ha spórolni szeretnénk a kiránduláson.

Városnézés a fotelből

Városnézés a fotelből

Szívesen sétálna egyet a liverpooli Albert Dockban, a New York-i Harlemben vagy a párizsi Champs-Élysées-n egy nap alatt? Nem kell hozzá más, csak egy internetkapcsolat és máris indulhat a virtuális túra, hála a Google Street View-nak.

Tuti menü