Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Turizmus kártyák képes leírás - Városnézés.tlap.hu
részletek »

Turizmus kártyák - Városnézés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: varosnezes.tlap.hu » Turizmus kártyák
Keresés
Találatok száma - 6 db
Balatoncard

Balatoncard

Portálunkon tájékozódhat azokról a kedvezményekről, melyeket a Balatoncard segítségével lehet igénybe venni, mely a 4. Évében (max. 2 felnőtt és 3 gyereknek) nyújt számos megtakarítási lehetőségeket: A kártyatulajdonosokat szálláshelyek, éttermek, múzeumok, fürdőhelyek, strandok, sportolási lehetőségek várják. Az érvényességi idő alatt (2011. április 30-ig) korlátlanul felhasználható plasztik kártya a teljes Balaton régióban érvényes, sőt, túl is nőtte ennek határát (Veszprém, Zalaegerszeg, Marcali).

Keszthely Kártya

Keszthely Kártya

Ha legalább 3 éjszakát városunkban töltenek és a szálláshelyük ezt igazolja, akkor a keszthelyi Tourinform Irodában ingyenesen kiállítják Önöknek névre szóló VIP Kártyájukat.

London kártya - London Pass

London kártya - London Pass

Utazási portálunkon London nevezetességeiről (London Eye, Tower híd, Tate Modern, Westminster Apátság) közlünk részletes leírásokat. Írásainkban feltüntetjük az elérhetőségeket, GPS koordinátákat, hivatalos weboldalakat, jegyárakat, és azokat a tömegközlekedési eszközöket, amelyekkel a nevezetességek elérhetőek. Minden Londonban található nevezetességet képgalériákon keresztül is bemutatunk. London nevezetességei és látványosságai, a London Pass kártya használatával ingyenesen megtekinthetőek.

Magyar Turizmus Kártya

Magyar Turizmus Kártya

A Magyar Turizmus Kártyát kétféle módon használhatja. Vannak olyan kedvezmények, amelyeket egyszerűen a kártya felmutatásával kaphat meg - azaz az érvényességi időn belül korlátlanul élvezheti -, míg más esetekben ez néhány alkalomra korlátozódik, ekkor a kártya mellett található szelvényfüzet megfelelő értékszelvényének leadása szükséges az olcsóbb, vagy ingyenes szolgáltatás igénybevételéhez.

Prága Turizmus Kártya

Prága Turizmus Kártya

Ingyenes belépést biztosít Prága több mint 50 múzeumába, nevezetességéhez és számos kedvezményt nyújt éttermekben és üzletekben, valamint tartalmaz egy Hard Rock Cafe ajándékot, speciális audioguide kedvezményeket a Prague Castle-ben és további látványosságoknál.

Róma kártya

Róma kártya

Róma színes történelme vonzza a látogatók ezreit. A félsziget közepén található, a Tevere folyó mentén, mindössze 30 km-re a nyugati parttól. A Borghese Parkban található a Borghese Villa, mely most múzeumként üzemel, valamint az Állatkert. A Piazza del popolo magaslatról egész Róma a turista szeme elé tárul. Érdemes elmenni a Trevi kúthoz is, melyhez az a monda fuzodik, hogy, aki bedob egy pénzérmét, az még biztosan visszatér Rómába, az 'örök városba'.

Tuti menü