Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazási irodák ajánlatai képes leírás - Városnézés.tlap.hu
részletek »

Utazási irodák ajánlatai - Városnézés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: varosnezes.tlap.hu » Utazási irodák ajánlatai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Olaszország gyöngyszemei

Olaszország gyöngyszemei

Felkeressük Olaszország csodálatos városai közül Firenzét, Rómát, Nápolyt, valamint Capri - szigetét. A társasutat olyanoknak ajánljuk, akik a történelmi látnivalókat kedvelik, és bírják a sok nézelődés okozta fáradtságot.

Párizs Városlátogatás

Párizs Városlátogatás

Párizs csodálatos utcáin legalább egyszer az életben végig kell sétálni! Érezze át Ön is a franciák büszkeségét, és fedezze fel a francia főváros lélegzetelállitó történelmi és kultúrális emlékeit!

PontTours - A francia specialista

PontTours - A francia specialista

Utazási irodánk Franciaországra és az egyéb frankofon területekre szakosodott mint: Belgium, Polinéz- és Karib- Szigetvilágra, mivel hitvallásunk szerint: Azt csináljuk amihez igazán értünk!. Irodánkban mindenki beszél franciául, ismerjük Franciaországot, a szokásokat, a legszebb területeket, amelyeket készek vagyunk utasaink részére átadni. Forduljon hozzánk bizalommal, mi megszervezzük útját a Világ bármely PONTJÁRA, legyen az városlátogatás, síelés, tengerparti nyaralás egyéni, csoportos vagy vállalati utazás!

Városlátogatás Pisában és Firenzében

Városlátogatás Pisában és Firenzében

Csoportos városlátogatás magyar idegenvezetővel Pisában és Firenzében panorámabuszos városnézéssel, egyéb fakultatív programlehetőségekkel. Négy nap repülővel. Budapest - Pisa - Firenze -Siena

Tuti menü